Skåne

Nu e jag i skåne när mamma e på jobb.
Mormor bloggar varje dag så mamma kan följa mig.

Gå in o läs på Royal Bordeaux :s blogg :)

Emtunga

Igår va vi i Emtunga. Hundarna va riktigt nöjda över att få följa med.
Rasmus kastade boll med dom flera gånger.

   

   


Kanske inte så nöjda över att sitta i bur. Men jag vill gärna att Sixten (honkatt) ska leva ett tag till. Eftersom dom inte e vana att träffa katt när dom e tillsammans så vet man aldrig vad dom skulle få för sig.Belle myser med sitt märgben som hon fick härom dan!Och en bild till på Snyggingen!!!!

Snart 1 år

Jepp snart blir jag 1 år... Mycke stor tjej... Min födelsedag ska jag fira i Skaune, eller i Kalmar hos Moster Pernilla.
Eftersom mamma jobbar så mycke som hon gör o sen ska åka direkt till Skaune så kommer Pernilla o hämtar mig på tisdag. :) Sen får vi se om jag åker till Kalmar eller till Skaune, Men jag kommer ha en mycke trevlig 1 årsdag iaf! De känner jag på mig redan nu.

Mamma tycker att jag har växt en del nu när hon jobbar så mycke...


Brålanda

har vatt i brålanda lördag - söndag. J*vligt trist väder. Men annars har de vatt bra. Va ute o gick med belle vid en åker o slängde ut hennes leksak för att se om hon hämtade den. O långt om länge gjorde hon. Men gud va jag skrattade. Vet inte va de va för sädeslag som va på åkern men de va mycke högre än hon så hon hoppade fram...
Filmade henne en liten snutt.   

      


Dom suger ut näringen i korvenFrämmestad ! ! ! !

Idag har vi vatt i främmestad. Belle o Zebb har träffats. De va länge sen sist. O Belle tror fortfarande att zebb e lika stor som hon. Såg rätt så roligt ut. Hon la typ tassarna om honom o han föll pladdask. haha

Sen åkte vi till skogen o gick en liten runda. Får passa på när vädret e som de e....


Lite suddiga bilder...
    Ha ha ikväll när jag dammsög så la jag hennes korg i soffan. Hon brukar aldrig sitta i den ( den e ju inte så stor)
men idag hoppade hon upp i den i soffan.. Såg lite roligt ut...


Men där satt hon bra!

RSS 2.0